Kontakt

Korisnici BIM Collaborate Pro-a dobijaju besplatan pristup programu Tandem for AEC

Od 30. aprila postojeći korisnici servisa BIM Collaborate Pro imaju pravo na pristup programu Tandem for AEC bez dodatnih troškova u odnosu na naknade za svoj trenutni najam. Ova novina je deo posvećenosti kompanije Autodesk da unapređuje vrednosti i mogućnosti koje nudi svojim korisnicima. Pretplatnici na BIM Collaborate Pro automatski će dobiti pristup programu Tandem for AEC, što predstavlja značajno unapređenje alata i usluga.

Tandem for AEC je rešenje za digitalne blizance (digital twin) zasnovano na cloud-u posebno dizajnirano da osnaži građevinske firme dajući im sposobnost da bez problema kreiraju i upravljaju digitalnim blizancima tokom svojih projekata i efikasno ih predaju svojim klijentima.

To je sveobuhvatno rešenje dizajnirano da omogući efikasno upravljanje performansama imovine i angažovanjem tokom životnog ciklusa projekta, od planiranja do predaje konstrukcije.

Služi širokom spektru profesionalaca u građevinskim firmama, uključujući menadžere projekata, arhitekte, inženjere, izvođače radova, VDC i BIM menadžere, tako što zadovoljava njihove specifične potrebe i uloge u životnom ciklusu projekta.

  • Autodesk Tandem for AEC ima sposobnost da bez problema uvozi i ažurira podatke sa korisnikovog naloga na Autodesk Docs & BIM 360 Docs, kao i da uspostavi veze sa dokumentima, poput PDF-ova, koji se nalaze na platformama Autodesk Docs & BIM 360 Docs.
  • Tandem za AEC podržava Revit 2017 i kasnije verzije, kao i IFC fajlove.
  • Koristi Autodesk Platform Services za prijem projektnih podataka, sa planovima da tokom vremena može da podrži dodatne Autodesk formate.
  • Ovo inovativno rešenje unapređuje ponudu BIM Collaborate Pro pružanjem snažne podrške za cloud saradnju, upravljanje podacima i digitalne procese.

Građevinske firme mogu imati višestruke koristi kroz uspešno usvajanje softvera Tandem for AEC:

  • Mogu proširiti svoje usluge za nove i postojeće klijente putem izgradnje i isporuke digitalnog blizanca koji prati fizičku izgrađenu imovinu.
  • Obogaćivanjem osnovnih BIM i podataka o imovini sa živim podacima putem povezivanja IoT senzora i drugih sistema sa digitalnim blizancem, pa firme mogu ponuditi svojim klijentima inovacije.
  • Upotreba softvera Tandem for AEC pomaže u jačanju odnosa sa investitorima kroz poboljšanu razmenu i vidljivost podataka, pomažući u smanjenju grešaka.

 

Izvor: TeamCAD

Prevod i adaptacija: Hristina Antić (TeamCAD), Marko Kozlica (TeamCAD)

Kako bismo obogatili ovaj niz od četiri članka posvećena LINEAR-u, u ovom članku možete pročitati preporuke…
BIM doveden do krajnjih granica: Viega World je spreman! Dobavljač Viega je kreirao referentni projekat za budućnost…
Proširenje sjedišta kompanije TÜV SÜD u Westend u Minhenu novom zgradom ilustruje…