Kontakt

LINEAR V24.2 – Nova verzija je tu!

Prošle sedmice je izašla nova verzija LINEAR Solutions-a, verzija 24.2, koja je dostupna za AutoCAD 2025 i Revit 2025. Posebne promjene se odnose na Revit 2025 koji je prošao kroz neke velike interne revizije koje su zahtijevale znatno više truda za konverziju njihovih aplikacija nego prethodne verzije.

Uprkos tome, LINEAR kompanija je pravovremena, a prije svega, ispred njihove konkurencije na tržištu. Takođe, redovni su prilikom objavljivanja novih e-learning kurseva koji su besplatni za LINEAR korisnike.

Njihov IDEA kanal postaje sve popularniji. Tu se nalaze ideje korisnika koje mogu ocjenjivati drugi LINEAR korisnici. Mnoge od tih ideja redovno nalaze put u LINEAR Solutions.

Sa njihovim softverskim rješenjima i dodatnim servisima LINEAR redovno dokazuje da je pouzdan partner za profesionalne MEP projektante. Iskoristite njihov YouTube video s opsežnim uvodom u LINEAR Solutions u manje od 25 minuta.

Postoji mnogo dobrih razloga zašto je LINEAR najuspješniji Autodesk partner na svijetu u MEP poslu. Istražite i informišite se o mogućnostima LINEAR Solutions i uložite svoje vrijeme u moderan i moćan planerski alat! Otkrijte zašto se LINEAR pozicionirao visoko na tržištu kao profesionalno MEP rješenje temeljeno na Revitu i AutoCAD-u.

Izvor: LINEAR

Kako bismo obogatili ovaj niz od četiri članka posvećena LINEAR-u, u ovom članku možete pročitati preporuke…
BIM doveden do krajnjih granica: Viega World je spreman! Dobavljač Viega je kreirao referentni projekat za budućnost…
Proširenje sjedišta kompanije TÜV SÜD u Westend u Minhenu novom zgradom ilustruje…