Kontakt

Revit LT: Alati za modelovanje u 3D-u za one koji donose promene u dizajnu.

BIM softver za inspirisanu arhitekturu

Imate pitanja o izboru ili kupovini softvera?

Kupi Revit LT

Preplata

ODABERI USLOV

3 godine

1 godina

Pošalji zahtjev

Šta je Revit LT?

Revit LT™ je BIM (Building Information Modeling) rješenje za samoinicijativce, ekonomični “radni konj” projekta za male arhitektonske studije ili samostalne praktičare.

  • Dobijte sve mogućnosti dizajna i dokumentacije kao kod Revita po dijelu troškova.

  • Osvojite više posla gde je BIM neophodan.

  • Ubrzajte proizvodne tokove rada i standardizujte isporuke kako biste smanjili dodatni rad.

     

Šta možeš da uradiš sa Revit LT?

Brzo definisati i dokumentovati namjeru dizajna

Sa alatima za skiciranje, kreiranje porodica modela, zakazivanje, anotiranje i proizvodnju dokumenata, Revit LT omogućava efikasne BIM tokove rada za arhitektonski dizajn.

Razvijte svoj dizajnerski posao uz BIM

Kvalifikujte se i osvojite projekte koristeći BIM pristup. Oduševite klijente na pregledima dizajna sa 3D vizualizacijom i dokumentacijom bogatom podacima, i efikasno zaštitite rokove i naknade pomoću produktivnih alata za koordinaciju u Revit LT-u.

Radite sa najboljim BIM i CAD softverom

Upravljajte i integrišite CAD i BIM podatke u jasne, koordinirane i kompletne dizajnerske isporuke. Kupite Revit LT i AutoCAD LT zajedno u AutoCAD Revit LT Suite-u i uštedite mnogo u poređenju sa samostalnim pretplatama.

Istraži Autodesk AEC Kolekciju

Alatni set koji proširuje vaše vještine i unapređuje vaše BIM i CAD radne procese.

Revit novosti

Vijesti, savjeti i trikovi direktno od Autodesk-a

Izasla je nova verzija jednog od napopularnijih Autodesk softvera, Revit 2025. U daljem tekstu saznaćete koja su to ključna poboljšanja i dodaci koje nam donosi nova verzija
U našem nastojanju da podstičemo inovacije i efikasnost u dizajnu sistema zgrada, od vitalnog je značaja istražiti besprijekornu integraciju LINEAR-ovih MEP softverskih rješenja sa Revit-om.
LINEAR GmbH, njihov put od alata za skiciranje do globalnog inovatora u BIM tehnologiji predstavlja svjedočanstvo o njihovom nepokolebljivom zalaganju za unapređenje kvaliteta i efikasnosti u građevinskoj industriji.

Često postavljena pitanja (FAQ)

Revit LT se koristi za dizajniranje, dokumentovanje, vizualizaciju i isporuku arhitektonskih i inženjerskih projekata za pojedince i timove koji rade u CAD-u i BIM-u.

Revit LT koriste arhitekte, inženjeri, izvođači radova, konsultanti, menadžeri projekata i BIM-a, kao i profesionalci iz oblasti dizajna i inženjeringa, i studenti širom svijeta.

Revit LT pruža pojednostavljeni BIM alat za kreiranje 3D arhitektonskih dizajna i dokumentacije. Obezbjeđuje osnovno modeliranje strukture, interoperabilnost i upravljanje podacima, kao i mogućnosti prezentacije i vizualizacije. U poređenju, Revit otključava sve funkcije, uključujući naprednu simulaciju i analizu, kao i deljenje rada i saradnju, MEP (mehaničke, električne i vodovodne instalacije), i alate za modeliranje u građevinarstvu.

Podrška i rješavanje problema

Uporedi proizvode

Revit Revit LT
Alati za modeliranje za arhitekturu, konstrukciju, MEP i građevinu
Saradnja
Dokumentacija
Analize
Twinmotion for Revit